A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У громаді вітали жителів поважного віку

Дата: 03.10.2019 09:54
Кількість переглядів: 442

Фото без опису1 жовтня у нашій громаді відзначили наша громада в усьому Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана, віддаючи віддаючи шану тому поколінню, яке пройшло нелегкий життєвий шлях, яке вистояло у кривавому пеклі Другої світової війни, відбудовувало зруйновану країну та допомагало й допомагає нам творити майбутнє.

 

Цього теплого осіннього дня зала РЦКД була переповнена. Свято розпочав зразковий духовий оркестр Верхньотокмацького СБК під керівництвом Миколи Інюткіна.

 

З привітальним словом до присутніх звернувся голова громади Віталій Манич, який щиро дякував героям свята за ту наполегливу працю, неоціненний вклад у розбудову і держави, і нашої громади, а також зичив міцного здоров’я, щасливої долі, активного довголіття та віри в краще майбутнє. Також подякував Територіальному центру соціального обслуговування та Спілці ветеранів за постійні увагу й турботу до людей похилого віку.

 

Вітали присутніх також керівник виконавчого апарату райради Лідія Коротич, керівник апарату РДА Богдан Ткаченко, голова ветеранської організації Олександр Дядя та директор ТЦСО Світлана Костенко.

 

За багаторічну сумлінну працю та розвиток громади грамотами й теплими ковдрами були нагороджені від селищної ради: активна учасниця народного ансамблю «Струмочок», агроном із захисту рослин з 50-річним трудовим стажем Валентина Семенівна Мазна (смт Чернігівка), мама трьох дітей та робітниця дитсадка «Вишенька» Катерина Степанівна Фенько (Богданівський старостинський округ), медсестра з 35-річним стажем і ветеран праці Лідія Миколаївна Штанько (Владівський старостинський округ), Василь Васильович Антонік, який усе життя пропрацював трактористом (Новоказанкуватський старостинський округ), ветеран праці із 45-річним стажем роботи Таїсія Іллівна Псьол (смт Чернігівка).

Чимало приємних хвилин подарували гостям учасники концертної програми.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь