A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

«Офіційні видання Міністерства юстиції України - всі  останні зміни чинного законодавства»

Дата: 09.10.2019 09:31
Кількість переглядів: 580

На виконання Указів Президента України від 22 січня 1996 року № 73/96 «Про видання  збірників  актів  законодавства» та  від  27  червня 1996  року № 472/96 «Питання оновлення збірників актів законодавства України» та з метою вдосконалення системи обліку і підтримання в контрольному стані нормативно-правових актів, Міністерством юстиції України забезпечено випуск періодичних видань, які покращать роботу юрисконсультів підприємств, установ та організацій всіх форм власності.

 

Нагадуємо, що інформаційний бюлетень «Офіційний вісник України» є єдиним повним офіційним виданням, в якому систематизовані акти Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Конституційного Суду України, Генеральної прокуратури України, а також Національного банку України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади України та ін..

Журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України» є фаховим науково-практичним виданням, що висвітлює діяльність органів юстиції та публікує основні наукові результати дисертаційних досліджень у галузі права. Наказом Міністерства освіти і науки України від 13 липня 2015 року № 747 журнал включено до Переліку фахових видань України у галузі юридичних наук.

Офіційний збірник «Систематичне зібрання чинного законодавства України» є ефективним інструментом для запровадження у міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади централізованої системи обліку і систематизації нормативно-правових актів. У цьому щомісячному виданні нормативно-правові акти систематизовані згідно з Класифікатором за предметною ознакою. З кожним черговим томом виходить комплект змін до актів, опублікованих у попередніх томах.

Офіційне періодичне видання «Кодекси України» виходить щомісячно у спеціальних теках із роз’ємними замками. Це дає змогу забезпечувати постійне підтримання текстів кодексів у контрольному стані. У разі внесення до кодексів змін виходить відповідний комплект змін до кодексів, опублікованих у попередніх томах.

Зазначене видання буде корисним у роботі центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, приватних виконавців та нотаріусів, арбітражних керуючих, працівників юридичних служб, органів та установ юстиції, підприємств, установ та організацій.

Здійснення передплати офіційних видань Міністерства юстиції України   забезпечить   Вас   найповнішою   та   найактуальнішою інформацією щодо останніх змін які відбуваються у правовому просторі.

До уваги передплатників! Оформити передплату офіційних видань Міністерства юстиції України можна у відділеннях УДППЗ «Укрпошта» або замовити на сайті http://presa.ua за передплатним індексом:

40433 — «Офіційний вісник України» (журнальна форма);

22670 — журнал «Бюлетень Міністерства юстиції України»

 (журнальна форма);

01379 — офіційний збірник «Систематичне зібрання чинного - законодавства України»;

74252 — кодекси України.

Провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Ю.О. Селюкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь