ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Річниця незалежності об`єднала громаду на Центральній площі Чернігівки

Дата: 28.08.2019 15:35
Кількість переглядів: 468

Фото без опису 24 серпня Україна, а знею і Чернігівська громада, святкувала 28-му річницю з Дня проголошення Незалежності. Заходи, що із самого ранку відбувалися в Чернігівці, зібрали чимало гостей з усіх куточків ОТГ. Присутніх з днем народження країни привітав голова громади Віталій Манич.

 

Сільськогосподарський ярмарок з нагоди великого свята був щедрим на дари літа. Господарі й господині куренів
від старостинських округів громади гостинно запрошували скуштувати різноманітні смачні страви й помилуватися виробами місцевих майстринь. «Скіфи» пропонували обереги, наливки й настоянки власного виробництва, трави
з гори Оба-Таш. Працівники Територіального центру соціального обслуговування організували чудову виставку творчих робіт активних пенсіонерів. Інклюзивно-ресурсний центр Чернігівської селищної ради проводив майстер-класи з нетрадиційних технік малювання для дітей. Багатьох учасників свята привабили подарунки для рідних від новополтавської майстрині з декупажу Тетяни Линник, а шанувальники селфі поспішали до живої статуї «Дівчини-
України», у ролі якої виступила Катерина Житарюк.

Чудовими музичними й танцювальними номерами вітали жителів громади учасники художньої самодіяльності СБК усіх старостинських округів. Працювали атракціони та виїзна торгівля.

Господарі Новоказанкуватського куреня на чолі з Василем Алмакаєвим пригощали народ козацьким кулешем від народного депутата Олександра Пономарьова. Також завдяки цьому депутату малеча громади поласувала безплатним морозивом та отримала задоволення від яскравого аквагримування Віти Стрижеус.

Просторівський старостинський округ частував варениками, посмішками, піснями та жіночою харизмою. Чимало гостей зробили світлини в їхній оригінальній фотозоні.

Обіточненський курінь вразив своєю кулінарною фантазією, зокрема незвичайною перекусною хатинкою зі шматочків сала й ковбаси. А Ільїнська «Щедра оселя» навіть запекла качок до святкового столу.

Узагалі, усі курені доклали максимум зусиль, щоб подарувати незабутнє свято, і кожен із них був особливим.

За висновками комісії, що складалася з представників селищної ради, депутатів та громадських активістів, почесне перше місце й перехідний кубок «Родзинка громади» отримав Обіточненський старостинський округ за найоригінальніший та наймасштабніший курінь. Кожен округ отримав подарунки від селищної ради.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь