ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

До бібліотек громади передано навчальний посібник з розвитку громадянського суспільства

Дата: 07.08.2019 11:11
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЧернігівчани отримали навчальні матеріали про те, як підвищити рівень громадянської активності та налагодити співпрацю між представниками влади, громадськості. До бібліотек Чернігівської ОТГ надійшов посібник «Розвиток громадянського суспільства в об’єднаних територіальних громадах», підготовлений командою проекту "Зміцнення демократичного врядування" за підсумками річної участі представників нашої та ряду інших громад Запорізької області в цьому проекті.

До речі, саме в рамках першого модулю цієї навчальної програми було створено громадську організації "Платформа розвитку". 

В посібнику досить змістовно та на конкретних прикладах розповідається про різні форми участі людей в житті території, співпраці між громадами, а також представлені успішні кейси створення громадських організацій, проведення цікавих активностей. Ознайомитися з виданням можна в Чернігівській районній та селищній бібліотеках, Богданівській, Верхньотокмацькій та Новомихайлівській бібліотеках-філіях, а також за посиланням https://www.prostir.ua/?library=praktychnyj-posibnyk-rozvytok-hromadyanskoho-suspilstva-v-objednanyh-terytorialnyh-hromadah&fbclid=IwAR25385yLrPX9R3qSgcuIIMEzxvIlhxFtiLO1XY45ZOIW7SvLBDUNEiiMxo. Також пізніше посібник буде переданий до Чернігівського хабу і бібліотеки Ресурсного центру розвитку громади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь