A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Негода не завдала громаді суттєвих збитків

Дата: 07.08.2019 09:32
Кількість переглядів: 573

Фото без описуНегода, яка вирувала на території області на вихідних, суттєвих збитків нашій громаді не завдала.  Заклади соціальної сфери не постраждали, за винятком незначних протікань даху Богданівського будинку культури. У Чернігівці по вулиці Аптечній звалило велику тополю, яку оперативно прибрали працівники ВУЖКГ. Також комунальники обрізали в селищі дерева та прибрали збите вітром гілля.

 

Дещо більшої шкоди завдано багатоповерхівкам. Майже в усіх протекли покрівлі. Особливо постраждали багатоквартирні будинки по вулицям Бабенка, 8, 10, 16, Світлій, 2б, Шкільній, 7, 13, Соборній, 361, Аптечній, 11. 13, Шевченка, 5 в Чернігівці та вулиці Центральній, 159 в Новополтавці. Для відновлення останнього даху знадобиться 10 одиниць шиферу. Співпробтники КП «Мрія» проводять усі можливі наразі роботи – зі зварювання, оброблення швів мастикою. Особливо складно з будинками, що мають пласкі дахи, бо там спостерігається застоювання води під шаром покрівлі. Біля будинку по вул. Бабенка, 12 впала гілка дерева, яка, на щастя, не пошкодила лавки поруч.

Була робота і для рятувальників Тричі співробітники 5 ТПРП ГУ ДСНС України в Запорізькій області надавали допомогу водіям, які самотужки не змогли визволити власне авто. Один легковик з’їхав на трасі в кювет, потрапивши в пастку. Ще три авто застрягли на ґрунтівці біля Кам’янки, одна – поблизу Могилян. Усім водіям максимально оперативно було надано допомогу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь