A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Про встановлення місцевих податків на території Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2018 рік

Дата: 31.07.2019 13:37
Кількість переглядів: 544

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про  встановлення місцевих податків  на 2018 рік на території Чернігівської селищної ради »

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської селищної ради   «Про встановлення місцевих податків на території Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2018 рік» та аналіз регуляторного впливу до нього.

Розробники: Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, щодо плати за землю – спеціалісти І категорії, інженери - землевпорядники Решетняк О.М., Молод О.О., щодо транспортного податку, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, єдиного податку - спеціаліст І категорії Завнеусова І.А.

 Проект спрямований на встановлення чітко визначених ставок місцевих податків на майно  та єдиного податку. Мета прийняття регуляторного акту - зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування та  поповнення доходної частини місцевого бюджету.  Підставою для розробки проекту є ст. 22 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Чернігіської селищної ради.

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Чернігівської селищної ради  за адресою: 71202, смт Чернігівка, вул. Українська 57,  на електронну адресу 20509645@mail.gov.ua. (тел. для довідок  9-11-01)

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь